Oktober, vilken start

posterkungen

3 helger i rad har vi varit sjuka nu allihopa här hemma.. Helgsjukan? 

Jag klarar mig lite bättre än lillan. Hon blir som ett litet förkylnings monster med snor i regnbågens alla färger… 

Sen har datorn givit upp nu också.. Oh yes! Bra start på Oktober! Blir bara mobil inlägg framöver tills jag fått en ny dator, när det nu kan bli. Julafton dear santa? 

Share
Sturevodka facebook

19:50 en fredag kväll

posterkungen

Ligger i sängen helt slut och bara drömmer om att få somna.. Och ja det får nog bli några timmars sömn innan jag sätter igång med projektet igen. Hoppas att jag får sova längre än kl 05.00 det finns inga sovmorgonar som förälder…

Share

Filmer som ger en känsla

Ibland efter jag har sett en film, kan den liksom hänga kvar med mig i tanken under dagar och ibland veckor. ”Inside Out” är just en sån film vars detaljer väckte något inom mig. Tyckte att det var så fint hur sadness fick ta över från joy. För så är det när man växer upp. Det är livets gång. Alla barn bör få känna glädje och vara små så länge som möjligt. Men sen kommer den dagen som ändrar allt, även i vuxen ålder kan visa livshändelser eller dagar svänga om livsödet rejält.

Share

Obehaglig trötthet

Vilken tung dag! Vill bara lägga nig med en duns på sängen och sova ned kläder och allt! 

Fast det går ju inte.. Det är filmkväll på schemat och ikväll är det ”The visit” som ses.. Freaky freaky!

Share

Inside out

Ikväll ska vi äntligen iväg och se filmen ”Inside out” längtar så efter lite popcorn och vuxen time! Även om det kanske är en barnfilm… :D

  

Share

Känns som att tiden inte räcker till! 

Hela helgen var vi hemma sjuka. Lollan har dragit på sig något fruktansvärt smittigt.. Urk! Ingen ork eller tid för något. :/

Share

Today’s truth

  

Share

Vill du riva? Miljövänlig rivning i Stockholm 

Allriv är ett företag i Stockholm som erbjuder rivning för både privatpersoner samt företag. Kanske har ni ett badrum som måste rivas, eller det gammla köket som behöver en rejäl uppfrächning? Om så är fallet står Allriv redo för en snabb och effektiv rivning av valt objekt på ett miljövänligt sätt i Stockholmsomårdet.Miljövänligt känns som en viktig aspekt när man anlitar ett företag. Att värna om miljön är verkligen super prio och att anlita ett företag som bryr sig om att soretera rivningsdelarna . De använder containers eller byggsäckar för att sedan transportera bort och sortera rivningsavfallet. Allrivs mål är att återvinna eller återanvända så mycket som möjligt av rivningsmassorna. De tar även hand om farligt avfall och innan självaste rivarbetet startar igång så inventeras miljöfarligt avfall.

En annan viktig del av rivningsarbete är buller och damm. För visst självklart kommer det att låta mycket när man river och visst kommer det att bli dammigt… Men Allriv tar till vissa metoder för att minska både att damm flyger iväg till närliggande ytor samt buller genom att bland annat sätta dammfällor och avspärrning.

Genom att ringa till Allriv kan du prata med en av deras erfarna arbetare och få ett prisförslag, gå igenom projektet och bolla allmäna ideer om hur rivningen skulle kunna gå till på ett säkert sätt för båda parter. Du kan även fylla i ett kontaktformulär så kontaktar de dig inom kort med mer information och disskusion.

De har en lång erfarenhet av rivning i Stockholm och tillgång till diverse tung utrustning med alla moderna verktyg som behövs för en smidig rivning av både höghus, mellanväggar, gallerior, skorstenar, badrum, lägenheter, fasader, tak, väggar ja nästan allt kan Allriv riva ner för både privatperson samt företag. Ett av företagets favorit uppdrag är komplexa rivningar, saneringar samt återviningsprojekt då de brinner för miljöarbete.

Share

Härlig fredag! 

Solen skiner, kaffet är laddat och dagen har redan varit igång i 7 timmar men vad gör det när det är fredag!  

 

Share

30 day challenge 

Att göra något upprepande och inte bara för dagen är något som kan förändra ditt liv. 

Men visst är det svårt att vakna tidigt varje dag. Det är något man inte riktigt kan vänja sig med. 

Tänka positivt dock är en relativt enkelt sätt att ändra ditt liv på. 

  

Share