Utställningen – Fånga dagen

fangadagen

 

Tack till alla som kom och tog del av den här utställningsdagen. Här ser ni en av mina senaste tavlor som jag döpte till Fånga dagen upphängd i galleriet. Storleken är 150*100 cm.

www.sliceoflife.se

www.loveart.se

Share
Sturevodka facebook

Allt detta händer idag

usedpanties

Idag händer det mycket! Hör bara på det här!

Jag har utställning på galleri Slice of Life. Adelgatan 19 i Malmö mellan 17.00-20.00. Då är ni varmt välkomna! Temat är Sinner or Saint som tavlan nedanför också heter. Den är 100*150 cm och målad i Liquitex artist level vilket innebär att färgen har en kvalitétsstämpel. Den är ljus och tidstålig.

Dessutom så har Slice of Life hela 50% på allt konstnärsmaterial i butiken. Adelgatan 19 i Malmö!

Sen har jag en budgivning på tavlan ovan här med trosorna som jag kallar aningen provocerande ”Used panties”

Målningen är 45*55 cm.

Teknik: Collage med diverse foton på mig, trosor och tyg. Färgen är Liquitex artist level.

Det ingår äkthetsintyg och om man önskar en personlig önskning.

Jag har helst budgivningen på min officiella facebook men har även lagt ut den på min privata facebook samt på instagram. Än så länge har jag sett bud på först 500 sek och därefter 700 sek. Budgivningen pågår fram tills 24.00 ikväll fredag 31/7. Ni får gärna buda här också under kommentarer så slår jag samma det ikväll när jag kommer hem efter min utställning.

sinnerorsaint_liten

sinnerorsaint2 sinnerorsaint3 sinnerorsaint4

Share

Ännu ett magiskt kortbesök

liten_lojbusliten_loj

 

Hej.

Igår kom lilla familjen hem igen efter ett härligt kortbesök i Stockholm som varade i några dagar. Sov i min älskade lägenhet. Den är inte stor men jag älskar den. Har så mycket minnen där och det var min första bostad som jag hyrde i förstahand. Flyttade upp när jag var 20 år eller kanske lite innan och har bott lite överallt i Stockholm. Allt från Tyresö, Midsommarkransen, Lidingö, Västertorp och Gullmarsplan. Alla ställen har haft sin tjusning. Att komma vara i lägenheten med lilla Lovelia känns så speciellt.

liten_vastertorp

Här ligger hon och sover i min lägenhet med en jättetavla som jag höll på med innan jag stack iväg till Gran Canaria 2010. Tanken var att jag skulle fortsätta med den när jag kom hem igen men nu vet jag inte. Den kanske är klar. Vad tycker ni?

liten_vecka20

liten_vecka20marie

Här är de första gravidbilderna på mig. Tagna i vecka 20. Jag är väl i vecka 22 nu tror jag. Har inte alls samma koll nu som första gången. Låter tiden gå.

I Stockholm hann vi med att träffa Lovelias farmor och farfar, bröder och systrar men också lilla systerdottern Josefine som Lovelia älskar att leka med.

Jag hann också träffa en kär vän som gjorde mig glad. Det är underligt. Varje gång jag har kommit till Stockholm nu i sommar så har det varit vackert väder. Vi har fått se blå himmel. Något som inte existerat här i Skåne den här sommaren. Tror jag fått max 3 dagar med sol här. Annars är det bara ett grått täcke som ligger och typ kväver oss.

Share

Artistic nude

Share

Mitt love Lovelia

love

 

God kväll kära läsare.

Här är mitt lilla busfrö som är som balsam för själen när jag som mest behöver det.

Share

En nyhet har släppts

press_expressen_plosjo

 

Nu är det ingen hemlighet längre. Jag är alltså med barn så Lovelia ska bli storasyster. Jag är inte den som är direkt hemlig av mig men min kille är skockfull och därför har det dröjt väldigt länge innan det kommit ut. Jag har gått mer än halva tiden och har börjat känna sparkar. Inte så tidigt som första gången. Det kan bero på att jag fått höra att min moderkaka ligger i framväggen så den fungerar som en stötdämpare så jag inte känner barnet så mycket. Det innebär ju också lite mer skydd för bebisen där inne antar jag. Det står också om min kommande utställning på galleri Slice of Life. Så klicka antingen på bilden eller gå in via den här länken för att se alla spännande detaljer:

http://www.expressen.se/mode/kandisar/marie-plosjo-vantar-sitt-andra-barn-med-karleken/

liten_marie_jonna_jessica

Jag har varit uppe i Stockholm och förenat nytta med nöje. Jag har mitt boende där och älskar att komma in i min lägenhet som ligger lite utanför centrala Stockholm. Kan inte beskriva hur mycket jag längtade till Stockholm. Min vistelse var underbar! Det var några av de bästa dagarna i mitt liv. Hoppas jag alltid kommer minnas det som det vore igår. Här är jag med två av mina bästa vänner Jonna och Jessica. Vi var ute och åt på en mysig restaurang, fikade, var på centralbadet, träffade Erik som har hand om Fighter Hjälpen. Hann också med att träffa Christoffer (min styvson) över en fika.

liten_marieplo

Share

Artikel om mig i Nöjesnytt

artikel_media_press_marie_plosjo

 

Om ni bor i Malmö-regionen så kan ni titta efter ett nummer av Nöjesnytt som är en gratistidning. Där är ett fint reportage om mig. Står dessutom om Slice of Lifes designtävling. Där designers/konstnärer eller helt enkelt skapande människor vill designa ett eget kuddmotiv. Vinsterna kan ni läsa mer om på www.sliceoflife.se.

För att läsa artikeln via nätet så kan ni titta in här via länken www.nojesnytt.se

Dessutom så kan ni läsa om min kommande utställning dit ni är välkomna!

Ni vet väl hur ni får tag på mig? Om inte så skriv en kommentar så berättar jag.

Ha en härlig dag!

 

Share

Nu har nya sidan öppnat

Ni vet kanske inte att vi har Sveriges snyggaste och billigaste samt de fototapeterna med högsta kvalitén? Vår fina nya hemsida har haft premiär och vi heter inte mindre än POSTERKUNGEN.se

posterkungen

Enkelt att komma ihåg, eller hur? Det finns allt från posters, dörrtapeter till vanliga fototapeter till självhäftande fototapeter på sidan.

fototapet

 

28355844-origpic-cdebec

 

Share

Har fyllt år

jaomorfar_liten

 

Hejsan kära läsare.

Hoppas allt är toppen med dig. Sedan sist jag skrev så har jag hunnit fylla år. Det blev ganska mysigt trots allt. Firade med mina föräldrar och morfar samt med mannen till mormors syster med en middag hemma hos oss. Här är ett foto på mig och min kära morfar.

Igår så slappnade jag av för första gången på länge. Åkte in en vända för att hämta lite material på Slice of Life innan vi åkte till min mamma och pappa för att umgås och för att bada. Stannade där hela dagen och blev bjudna på god mat på kvällen.

love_liten

Här har ni min skatt Lovelia som älskar ankor och hästar. Hon hade fullt sjå med att kasta i allt hon hittade i både lilla och stora poolen. Jag hade fullt sjå med att springa efter henne så hon inte skulle trilla i.

 

Share

Grattis

marie1

Hejsan kära läsare. Jag är så dålig på att ta bilder nu förtiden så ni får nöja er med en gammal bild som togs då jag var konferencier för Miss World 2007. Kände mig som en prinsessa den här dagen. Har nyss ätit frukost med Lovelia. Redan kl 10.30 så ska Lovelia på kalas hos en kille som hon går på förskolan med. Idag är inte heller en vanlig dag för idag fyller min älskade mamma år.

Läste att högtrycket skulle vara på ingång men utanför fönstret ser det lika grått och tråkigt ut som det gjort på väldigt länge. Hoppas det klarnar upp och överraskar oss med ett fantastiskt sommarväder om ett litet litet tag.

Share