Jag tillsammans med Vision

posterkungen

litenvision

 

Hej alla goa glada.

Idag tog jag lite foton på mig tillsammans med tavlor som jag målat. För att kunna visa hur stora de är i relation till något.

Passar på att måla när de små sover och planerar för utställningar framöver. Tror det blir i Stockholm ganska snart.

Share
Sturevodka facebook

Vision

posterkungen

marilyn_liten

 

Hej världen.

Hoppas ni står ut i kylan. Fördelen med att bli äldre är att tiden går så snabbt så snart lär våren komma. Här är en ny tavla som är 105*105 cm.

 

Share

Tänk vad ett litet meddelande kan göra en glad

God kväll.

Ligger i sängen nu med Sienna vid min sida. Har kört från Stockholm till Skåne idag så är väldigt trött nu efter några timmars mörkerkörning. Det var ett intensivt besök hos Lovelias och Siennas farmor, farfar, faster, kusin, systrar, bröder och systerdotter ena dagen och en mysig träff med mina älskade vänner Jonna och Jessica.

Jag har tänkt på en sak som jag tycker många slarvar med. Det är hur dåliga en del är på att svara på mail och sms. Jag vet att jag alltid gör mitt bästa men missar självklart också en hel del under vissa perioder. Försöker dock alltid så hoppas det inte händer kontinuerligt. Om jag nu dröjer på något svar så beror det oftast på att jag väntar svar av någon annan eller kanske helt enkelt inte vet vad jag ska svara. Ibland öppnar jag ett meddelande och tänker jag ska återkoppla snarast men saker dyker upp och andra mail eller meddelanden kommer efter det. Tyvärr så kan det då hända att jag glömmer att svara.

Jag tänker inte skriva värsta utlägget gällande det här för jag orkar inte gå in på detaljer. Kort och gott så vill jag bara säga.

Tänk vad glad ett litet meddelande kan göra en och hur ledsen man kan bli för uteblivna svar.

 

Share

Lyrics

En av mina absoluta favoritartister sedan tonåren är Lisa Ekdahl. Jag älskar hennes låtar och tycker hon har så fina kärleksförklaringar. Den här har jag inte hört förrän i kväll. Brukar lägga in musik med lyrics för att ni inte ska behöva ha ljudet om du sitter på din arbetsplats och smygsurfar eller kanske surfar på nätterna :).

 

 

Share

Perfekt julklapp

liten_findingmywayhome_kudde

Nu har kuddfodralen anlänt med trycket ”Finding my way home”.

100% går till Kattstallet http://www.kattstallet.se/
Hjälp till att bidra.
Perfekt julklapp att både få en designkudde (motivet är målat av mig) samt att ni hjälper katter i nöd.

Priset är 495 kr för kuddfodralet inklusive frakten. Storleken är 50*50 cm och fodralen går att tvätta. Det står tvättanvisningar inne i kudden. Det finns en dold dragkedja. Hör av er till mig om ni vill paxa något ex. Ni kan betala med swish eller så kan ni beställa den via loveart.se

Ni kan kontakta mig marie(at)sliceoflife.se för frågor eller om ni vill ha swishkontot.

Share

Önskelista

christmas_tree_house-wallpaper-1280x800 Christmas-feeling-103

 

Julen närmar sig och jag kommer i julstämning genom att lyssna på julmusik som driver Michel till galenskap hehe. Jag älskar julmusik, pepparkakor, lussebullar och allt som hör julen till (bortsett från kylan).

Jag tycker om att göra målbilder till mig själv. Har ju ett favoritmotto som lyder:

”Låt dina målbilder i nutiden bli dina minnesbilder i framtiden”

Så här kommer lite av lite drömjulklappar.

Hantlar 5-6 kg. För att lätt kunna göra några övningar hemma när jag inte kommer iväg till gymmet.

hantlar

 

Decleors hudkräm Nutridivine. För torr hud.

decleor

Klassisk Ansiktsbehandling  90 min

ansiktsbehandling

 

Åka till Stockholm och träffa mina vänner som en liten semester

 

Resa

marieee

 

Sova 9 timmar i sträck - Kan säkert lägga på en del till men just nu så ska jag passa på att sova eftersom Sienna och Lovelia somnat.

Share

Viktig information

VIKTIG INFORMATION till er som bloggar på mondoblog.se

Av anledning av att vi vill bygga om bloggportalen så den blir en roligare och snyggare sida för er bloggare så kommer vi pausa hemsidan i januari.

Det är då VIKTIGT att ni sparar ner er blogg på er dator. Vi vill inte att era minnen ska gå förlorade. Ni kan då tanka upp den sparade filen antingen på den kommande sidan eller om ni väljer att gå till en annan portal. Vi hoppas så klart att ni vill komma tillbaka när sidan är så het som ni förtjänar att den ska vara.

Jag ber om ursäkt för besväret. Har ni frågor så får ni gärna kontakta mig.

Mvh,

Marie Plosjö

marie(at)loveart.se

marieplosjo

Share

Expressen Extra samt Nyheter 24

press_expressen

 

Såg att jag inte lagt ut det här. Det är jag så klart väldigt tacksam för och då måste jag dela med mig av det.

Ni kan läsa mer om beställningen här:

http://nyheter24.se/noje/815530-paradise-deltagaren-salde-tavlor-till-jetset-par-for-185-000-kronor

Share

Sienna har fått sitt namn

liten_mariesienna

liten_marie_siennaTog de övre bilderna bara någon dag efter hemkomst från sjukhuset. Idag är det första dagen på väldigt lång tid som jag inte haft smärtor. Det har gjort att jag känt mig lätt som en fjäder (nästan). Just nu sitter vi och tittar på Tingeling med Lovelia. Vi har bestämt oss för namnet Sienna nu. Ska bara komma på de övriga namnen också. Inte helt enkelt att komma helt överens men båda gillade Sienna och vi tyckte det passade till henne när vi fick se henne.

Lovelia vill ha det som Sienna har. Här nedanför har Lovelia hittat ett par pyamasbyxor som har Hello Kitty precis som Sienna har på sin dräkt. Hon var så stolt när hon satt där bredvid.

liten_loveliasiennasoffa

Share

Magsmärtor

liten_rubia4 tabort_rubia liten_rubiatavla

 

 

Hej hej.

Idag hade vi det första hembesöket från BVC. Lilla Sienna hade lagt på sig bra med vikt och vägde nu mer än då hon föddes. Hon låg och tittade och log klarvaket under besöket. Tror faktiskt att hon kommer få bruna ögon. Lovelia har ju fått blå ögon även om brunt är dominant.

Natten var riktigt tuff för min del. Hade hemska magsmärtor som gjorde att jag hade svårt att sova. Fick gå upp och duscha varmt mitt i natten. Tog alvedon och kunde få lite sömn på morgontimmarna. Efter stormen så har vår telefonlinje varit katastrof så när jag försökte ringa sjukvårsupplysningen så bröts samtalet hela tiden. Idag känns det lite bättre. Vår sköterska hade bättre täckning än vad jag hade så hon lånade ut sin telefon så att jag kunde ringa Kvinnokliniken. De bad mig avvakta något och lugnade mig något eftersom jag inte hade ihållande feber.

Jag tog några fina bilder på mig och Sienna igår. Ska visa dom lite senare. Just nu så ska vi mysa.

Vet inte om jag tidigare visat tavlan Rubia som ni ser på bilderna ovanför här. Målade den i somras och den såldes direkt. Den är målad i Liquitex artist level vilket är en tids och ljustålig färg. Jag har även guldglitter som gör sig rättvisa i rätt belysning. Storleken är 150*100 cm och är målad på den bästa linneduken med en stadig kilram. Kvalité är viktigt för att köparna ska känna sig trygga med att de betalar för något som ska vara hållbart länge.

Share