Lucia

lucia_love

Hoppas ni hade en fin lucia. Det var inte så lätt att få några bra bilder på min lilla plutt som hela tiden hade spring i benen.

lucia luciasot clown_close clown_nsar clown clownens

 

Var i galleriet under gårdagen då jag visade en beställd tavla som jag kanske kallar för Clown Uggla. Därefter var vi en vända förbi IKEA och sen åkte jag och Lovelia till mormor och morfar och lussade. Gjorde julgodis tillsammans med Monia (min syster) och Adèle (min systerdotter).

Nu ska jag leka lite med lillan här innan det är dags för att sova.Salong Must Have

Jag vill nu varna för en salong i Malmö som heter Salong Must Have. I födelsedagspresent den 30 juni 2014 så fick jag ett presentkort av en av mina bästa vänner på en ansiktsbehandling. Jag blev så himla glad eftersom jag som själv är hudterapeut inte unnar mig det. Hösten var som ni läsare fått ta del av otroligt stressig för mig så jag såg fram emot dagen då jag skulle kunna unna mig den här ansiktsbehandlingen. För ca 1 1/2 vecka sedan så ringde jag till salongen och bokade in tiden. De fick en kod som jag fått på kortet och jag fick välkomstmeddelandet via mail. Jag skulle dit i onsdags efter galleriet. På måndagen så får jag ett sms där det står:

”Hej Marie! Du hade en ansiktsbehandling inbokad nu på onsdag kl 17.30. Det visade sig att koden har gått ut och den ej går att lösa in då dealen var aktiv i juni månad för ca 6 månader sedan så vi kan tyvärr inte utföra behandlingen. Du kan däremot få din behandling till ett rabatterat pris om du forfarande vill komma, 295 kr (med färg av bryn) Vänligen bekräfta Salong Musthave”

Notera att jag fyllde år den 30 juni och jag bokade tiden innan den 8:e december då jag fick sms:et.

Jag ringde till salongen. Tjejen jag då fick prata med säger att mitt presentkort gick ut i juni månad. Jag skrattade och sa att det kan ju inte stämma. Jag fick det som födelsedagspresent efter min födelsedag och jag fyller år den sista juni. Skulle mitt kort gått ut innan jag fått det?

Då säger hon något om 6 månader varpå jag säger men det har ju inte ens gått 6 månader nu. Då säger hon att hon att det höll i 2-3 månader. Att det var en deal de hade över sommaren. Jag frågade henne om hon kunde kolla vilken deal det gällde och säga en mer exakt tid på erbjudandet än 2-3 månader. Varpå hon svarade med släpig röst (ni vet när någon verkligen inte bryr sig):

– Mehh det är väl inget jag ska behöva kolla. Det får du väl höra med den som köpt behandlingen till dig?

Jag svarade:

– Ursäkta? Jag jobbar själv som hudterapeut…

Jag blir avbruten:

Hon: Vad har det med saken att göra?

Jag: – Jag skulle säga att jag jobbar med service och tycker det borde vara självklart att kunna ge den servicen till mig som kund.

Hon: Det har inte vi med att göra. Du får prata med den där som köpt presentkortet för det borde väl den personen veta. Vi har så många dealar att jag inte kan hålla reda på dom.

Jag kände då att jag inte kunde göra så mycket mer än att kontakta min vän för att se vad hon fått reda på vid köpet.

Min vän blev väldigt förvånad och ifrågasatte den korta perioden eftersom hon överlämnat presenten till mig i juli månad. Hon hade köpt presentkortet precis innan hon lämnade det till mig.

Har man sådan service så kan inte jag åtminstone lita på att de skulle känna något ansvar för kundens behov vid behandlingarna. När jag själv aktivt jobbat som hudterapeut så har det varit A och O att känna omtanke och ge största möjliga service till de jag har haft hand om.

Jag är så besviken!
Charity Öresund

familycharity

 

Idag var lilla familjen bjuden på Charity Öresunds tillställningen högst upp i Turning Torso i Malmö. Det var fint arrangerat och ändamålet är värt att uppmärksamma.

Läs mer här https://www.facebook.com/charityoresund

Jag bidrog med en litografi till ett lotteri som gick till organisationens ändamål.

”Charity Öresund är en religiöst- och politiskt obunden välgörenhetsorganisation med syfte att stödja unga i familjer med missbruksproblematik.

Stiftelsens geografiska fokusområde är Öresundsregionen. Genom att hjälpa utsatta barn att bryta sitt negativa sociala arv kommer vi att kunna bidra till en ljusare framtid.
Allt arbete inom stiftelsen sker ideellt. Ingen erhåller någon form av ersättning och alla insamlade medel går 100% oavkortat direkt till vårt ändamål.
Charity Öresund stödjer förutom egna initiativ dessutom redan befintliga organisationer med samma ändamål. Stiftelsens ekonomi revideras årligen av en auktoriserad revisor.

Hjälp oss att hjälpa?
Som sponsor kan du som privatperson eller företag bidra med tjänster eller ekonomiska medel som hälper oss att förverkliga vår vision. Vill du också bli en av våra sponsorer?
Vänligen maila selina@charityoresund.nu för ytterligare information.”

litenmariel

Eftersom Lovelia hade svårt att sitta still så gick vi in i ”julklappsrummet” där barn höll på att packa julklappar till barn i behov av hjälp. Där fanns en söt liten tjej på 4 år som sa bestämt:

– Jag vill också hjälpa barnen. Hur ska jag göra?

Tillsammans så packade vi in paketen och hon gjorde det med stort och varmt engagemang. Undertiden så försökte Lovelia sno tejpen och julklappspapper från de andra barnen som packade.

 

 

Black Friday på Slice of Life – 28 november

Den 28:e november så är det Black Friday på Slice of life!
Fantastiska erbjudanden så som:
50% på alla produkter av Galeria.
50% på alla akvarellfärger och tillbehör.
40% på alla dukar (gäller alla märken).
35% på INK av Liquitex
35% på alla markers av Liquitex
Ta 3 betala för 2 gäller alla sprayburkar av Liquitex.
Vi ses på Adelgatan 19 i Malmö!
www.sliceoflife.se


Bättre foton

king_liten
queen_liten

 

mirror_fram

God morgon denna söndag. Tänk att det snart är december. Det är ju helt otroligt vad tiden går snabbt. Jag sitter med Lovelia och tittar på Shrek. Eftersom Lovelia vaknade sju och jag kom i sängs alldeles för sent så är jag väldigt trött nu. Igår så var jag och målade. Passade då på att ta några nya foton på de tavlorna som jag har kvar.

Den blågröna skallen kallar jag för King och den Röda för Queen. Kvinnan kallar jag för Mirror mirror.

gc

Ibland saknar jag Gran Canaria och vårt boende där så det gör ont. Vår underbara terass gav mig så mycket gott.

gc1

 

Så tacksam för Happy och Dixi som följt med oss från Gran Canaria. De tyckte naturen här verkade läskig till en början men nu tror jag faktiskt att de gillar den bättre eftersom det är mer variation med skogen och alla djur.


På en båt och sexig som attan

Hej hopp.

Här kommer några glamourbilder som togs 2012 när jag fotograferades till tidningen Slitz. Se här bilderna publicerades aldrig men jag gillar dom. Så har ni sett bilder på mig på en båt 2012 så kan ni ha sett dom här på en annan sida men annars är de ny/gamla.

Jag kommer alltid stå upp för mig själv när det handlar om mina utvik tidigare i livet. Jag tycker det är så synd att man ska behöva förneka något av sig själv för att bli accepterad. Jag vet att jag är begåvad på flera olika sätt och att jag även har ett strävan i livet att vara en så god medmänniska som möjligt. Jag är glad för mina fina bilder men behöver inte bekräftelsen av andra när jag lägger ut dom i dagens läge. Jag vet att jag kan se fantastisk ut om jag vill det men jag behöver inte känna mig snygg varje dag. Det är enligt mig en charm i sig med variationen. Om jag nu kan glädja några andra som uppskattar mitt utseende så skadar det inte mig. Ni ansvarar för er lycka och jag för min. Så en kort avslutning på det här. Jag är skitsexig på de här fotona enligt mig. Tack och hej.