Lovelia

posterkungen

lovelia_painting

 

Igår målade jag lite på tavlan som ni ser här ovanför. Det är en tavla till min älskade Lovelia. Jag är nu i vecka 32 och det känns väldigt tungt. Ska till mödravårdcentralen kl 12.00. Lovelia skulle vara på inskolningen även den här veckan men hon vaknade med feber så hon får vara hemma.

Tycker den här låten är så fin.

 

Share
Sturevodka facebook

My love is your love

posterkungen

findingmywayhome

 

God morgon.

Här ovan ser ni min tavla ”I see crystal clear – Finding my way home”. Snart kommer den finnas som gicleetryck för de som vill ha den på väggen. Originalet är sålt.

Håller på med inskolningen av Lovelia för tillfället så ska snart väcka henne för lite frukost innan vi beger oss till förskolan.

En liten låt på morgonkvisten.

Share

Stockholmia

marie_plosjö

Hejsan kära läsare. Vänner, familj och andra som jag håller av.

Här ovan ser ni en bild från min vistelse i Stockholm torsdag-lördag. Det lustiga är att jag knappt ser att jag är gravid på bilden. På riktigt så har jag ju en riktig kulmage som verkligen tar sin plats. Så pass att jag agerar som en valp som inte förstår sin storlek. Jag slår ständigt i magen i dörrar och andra utrymmen där jag missbedömer avstånden. Jag såg framför mig hur jag skulle orka med sååå mycket när jag väl åkte upp igen. Torsdagen slutade med att jag var helt slut i kroppen efter bara resan upp till Stockholm. Låg i sängen hela kvällen för att vila ryggen. Lördagen blev mer händelserik. Vaknade på otroligt gott humör. Träffade upp Jessica vid Rådmansgatan och tillsammans åt vi lunch på en supertrevlig restaurang på Birgerjarlsgatan. Tror det var en Libanesisk restaurang. Sen skulle jag ta en liten promenad via stureplan till Drottninggatan för att titta på folk och titta i butiker. Hann bara komma fram till Drottninggatan innan jag hade fått så ont i kroppen att jag inte orkade titta på något i någon butik utöver en bänk inne i en skobutik där jag tog en paus. Tog mig till Mocco på Nybrogatan för att träffa Christos Neo och därefter så blev jag bjuden till ett event på ett galleri. Jag meddelade söta Christina Nilsson att min kropp tyvärr inte orkade härda ut till klockan 17.00 men att jag gärna ville se henne en snabbis. Trots hon var stressad så tog hon emot mig med öppna armar. Det är hon som tog fotot ovan. Kort efteråt mötte jag upp Jessica igen och tillsammans åkte vi till Jonna där vi hade en trevlig tjejkväll.

Lördagen avslutade jag med en lunch på Starbucks på Götgatan med Jonna innan jag tog avsked av kära Stockholm och mina älskade vänner ännu en gång.

Idag började inskolningen på förskolan för Lovelia.

Natti natti!

Share

Fototapeter på Posterkungen.se

Fototapeter

Vi har nu släppt de billigaste fototapeterna i Sverige. Detta på hemsidan www.posterkungen.se

Vi har ett stort utbud, snabb leverans och galet snygga motiv. Ett enkelt sätt att förändra hemmet. Här ser ni ett litet urval.

like box

Vi har även fototapeter för dörrar.

palm

Varför inte en fototapet med en drömvision som för dig lite närmre ett mål som tex en paradisstrand?

broen

bro

Fototapeter med storstadsmotiv

skogar skog

 

Vi har även posters i olika storlekar på hemsidan posterkungen.se

Share

Tippar över

plosjosvvit.jpg

 

God kväll.

Hoppas allt är bra toppen med dig! Jag är snart inne i graviditetsvecka 31 och det känns. Mår bättre psykiskt än jag gjort de tidigare månaderna men fysiskt så känns det tungt. Vill inte önska bort någon tidpunkt men det ska trots allt bli skönt att kunna röra sig fritt efter förlossningen. Att kunna knyta skorna, sätta på strumpor och underkläder utan att riskera att tippa över haha.

Fick beskedet att jag skulle höja min levaxindos ytterligare innan helgen. Har nu gjort det men efter ändringen så känner jag mig väldigt trött. Har inte känt av det tidigare så vet inte om det har med omställningen att göra. Ska googla. I love google <3.

Har besökt mina föräldrar en vända idag. Ska åka till Stockholm imorgon för att träffa mina kära vänner. Måste passa på nu innan orken försvinner och en liten tittar ut. Misstänker att det blir lite svårare att komma iväg i några månader efter det nämligen.

Önskar en fin kväll och en god natts sömn!

Kram.

 

Marie

Share

Just human

justhuman

 

God morgon.

Har precis kommit från mitt hem i Stockholm där jag hann med otroligt mycket saker. Hann däremot inte att kolla nätet alls, så jag får försöka ta igen det idag.

Överlämnade bland annat tavlan Just human som ni kan se på bilden och fler sålda verk. Dessutom fick jag upp en soffa till min lägenhet, levererade färg till några konstnärer, hälsade på några av Michels barndomsvänner samt att vi träffade gemensamma vänner och hann fira Michels pappa som blev 79 år igår. Jag agerade chaufför som vanligt eftersom det bara är jag som har körkort så det kändes rätt mycket i ryggen när jag kom hem i natt.För övrigt så mår jag bra. Har gosat med vår lilla skatt. Nu ska jag fortsätta med det.

Önskar er en lyckosam dag!

 

plosjo_kreta

Share

Soul woman

soulwoman

 

Jag är kär. I den här tavlan som jag tror målat klart. Kallar den för Soul woman tillsvidare. Runt halsen så har jag lagt på 24 karats guld som ett brett halsband. Storleken är 150*100 cm och färgen är kvalitétsfärgen Liquitex. Det innebär att färgen är solljustålig och tidstålig. Älskar rött mums!

Share

Guldspira eller Golden eyes

liten_goldeneyes

 

Vad tycker ni den här tavlan ska heta? Jag hade tänkt Golden eyes eftersom ögonen är i guld men sen fick jag ett förslag på Guldspira som är fantastiskt fint. Så vad tycker ni?

Share

Ta tillvara på dagen

jaglovelia lovelia_kreta

Nyligen hemkommen från Kreta och lite mer färg på kinderna än när jag åkte. Att få sol och värme var verkligen välbehövligt! Lovelia min skatt tyckte nog hon hamnat i paradiset med lek, bad och god mat hela tiden.

Vi bodde på Blue Marine Hotel på Kreta och stormtrivdes.

https://www.facebook.com/bluemarinehotel.gr?pnref=story

Som jag berättat för er tidigare så brukar jag varje år göra en mind map där jag lägger upp bilder som visar målbilder jag har. Varje år har helt fantastiska saker besannats. I år hade jag med bilder på Grekland eftersom jag inte besökt landet tidigare. Så nu kan jag bocka av det med glädje.

Min mage växer hela tiden. Ändå har jag inte gått upp så mycket sedan min inskrivning som jag trodde. I och för sig så väntade jag rätt länge med att skriva in mig så gick upp de flesta kilona innan själva inskrivningen. Vägde mig igår och min gulliga sköterska meddelade mig att jag endast gått upp 4 kilo. Jag har sedan årsskiftet gått upp ca 9 kilo totalt och det känns inte mycket med tanke på hur långt gången jag är nu. Än är det två månader kvar så det finns ju en del som kan hända.

 

 

mage

 

fangadagen_liten

 

Den här tavlan som heter ”Fånga dagen” är 150*100 cm. Jag vet att jag har visat den för er tidigare i bloggen men jag har faktiskt ändrat den en del även om ni kanske inte ser det. För mig så står den för kärlek och att ta tillvara på de tillfällena som ges i livet. Därav namnet.

Share

Lovelia min skatt

lovelia.mittlove lovelia.rockstar

Igår så tog jag de här bilderna på min skatt. Hon fick se sig själv i mobiltelefonen och av minen att döma så tyckte hon att flickan hon såg var fin. Se bilden ovan. På andra bilden så utrbrister hon ”Prinsessaaa”

Share