På en båt och sexig som attan

Hej hopp.

Här kommer några glamourbilder som togs 2012 när jag fotograferades till tidningen Slitz. Se här bilderna publicerades aldrig men jag gillar dom. Så har ni sett bilder på mig på en båt 2012 så kan ni ha sett dom här på en annan sida men annars är de ny/gamla.

Jag kommer alltid stå upp för mig själv när det handlar om mina utvik tidigare i livet. Jag tycker det är så synd att man ska behöva förneka något av sig själv för att bli accepterad. Jag vet att jag är begåvad på flera olika sätt och att jag även har ett strävan i livet att vara en så god medmänniska som möjligt. Jag är glad för mina fina bilder men behöver inte bekräftelsen av andra när jag lägger ut dom i dagens läge. Jag vet att jag kan se fantastisk ut om jag vill det men jag behöver inte känna mig snygg varje dag. Det är enligt mig en charm i sig med variationen. Om jag nu kan glädja några andra som uppskattar mitt utseende så skadar det inte mig. Ni ansvarar för er lycka och jag för min. Så en kort avslutning på det här. Jag är skitsexig på de här fotona enligt mig. Tack och hej.

 Kuddfodral

kuddfodral_luckyyoukuddfodral kuddfodral_ropes kuddfodral_worldismine kuddfodralros kuddfodral_heart

 

Jag skulle bli så tacksam för något tips om vart jag ska vända mig för att kunna trycka upp fina kuddfodral med mina taveltryck. Vi har sökt ett bra alternativ länge utan att hitta något. Helst av allt så skulle jag vilja se ett samarbete med någon. Här är några av mina tavlor som skulle passa som kuddfodral enligt mig. Vad tycker ni? Jag skulle gärna också vilja testa några av mina dödskallemotiv men jag har inga bra bilder på dom utan omgivning så det är ju svårt då och de flesta av dom är sålda. Ska göra fler så don´t worry ;).

Har ni några förslag på kuddmotiv av mina tavlor som skulle vara intressant? Vilka alternativ av de här diggar ni?

Kram

MarieFår fixa ett badkar

marie_plosjo

Hejsan. Det här är en bild från min vistelse i Stockholm så den ”förtäller” inte den sanna historien om mitt anlete nu. Lovelia är förkyld stackaren. Hon har dessutom smittat mig och Christoffer så nu går vi och tycker synd om oss själva. Jag införskaffade honung så sitter och dricker lite honungste här innan jag ska gå till sängs. Har några beställningar som jag målar på. När jag vaknade i morse så var det på fel sida. Hade nämligen drömt en riktigt otrevlig dröm om min kille som gjorde att jag både var sjukt arg och sårad när jag vaknade. Sen fortsatte dagen lite i den känslan. Drömmar kan då ställa till det ibland. Känner ni igen när man drömt något med en så stark känsla att det är svårt att skaka av den även när man vaknat?

Jag målade i alla fall på en ballerina idag. Det var ju ett tag sedan och jag älskar att ha bredd på stilen på mina målningar. Det ger mig frihetskänsla istället för att rita in mig i ett hörn som många vill att jag ska göra. Nej, aldrig att jag ska göra något annat än vad min känsla vill. Det blir bäst om jag följer den.

Nu vill jag bada! Just det, jag har inget badkar. Jag får väl fixa det då haha.

God natt sov så gott!

 Värmer mig med te och mörk choklad

b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 b9 b10 b11 b13 b14 birgitte_marie

Hej på er kära läsare.

Hoppas allt är bra med er. Just nu sitter jag och försöker värma mig fysiskt med te och psykiskt med mörk choklad. Ibland kan det kännas lustigt att jag nu nästan träffar mina vänner mindre ofta än när jag befunnit mig på Gran Canaria. Saknar dom i alla fall väldigt mycket. Det var riktigt välgörande för själen att träffa Jonna, Jessica och Ellen i Stockholm och vara hemma igen.

Tiden går så snabbt. Förstår knappt att det snart närmar sig jul. Jag är inte så förtjust i vintern men december brukar kännas helt okej. Detta för det ändå är lite mysigt med tända ljus, brasa, julmust och julbestyr. Skönt att ha värmen att se fram emot efter det.

Lillan sover nu så då ska jag försöka att svara på lite mail och kanske hinner jag plocka undan lite också.

Ha en härlig dag!

Kram.

Marie

 


Drömmar besannas

För tillfället så sitter min kära kille och bokar en resa till Bahamas i januari. Gissa om jag längtar! Han ska spela PCA där och vi ska bo på Atlantis.

Jag var på Bahamas i början av 2000-talet då jag var med i Miss American Dreamgirl med min vän Lily Inan. Då bodde vi på ett lyxigt hotell men jag hörde talas om just Atlantis där vi nu ska bo. Det ska tydligen vara ännu finare.

3682C Atlantis3 bahamas-atlantis-aquaventure-the-surge-full large__7732712280-600x399

 

BAHAMAS

Det som är så underbart är att jag ständigt gör målbilder både på datorn i mobilen och i huvudet och just några av de här fotona har jag tittat på och föreställt mig vara verklighet i stunden. Mina målbilder besannas uppenbarligen hela tiden så jag vill självklart unna er samma glädje. Upplev era målbilder och känn glädjen att uppleva dom här och nu så är jag övertygad om att ni är ett steg närmre drömmen.

Marie Plosjö på Kantary Beach i Thailand

Marie Plosjö på Kantary Beach i ThailandTa hand om

mariebeautifulmind

God morgon.

Nu sitter jag vid frukostbordet och ska snart käka frulle. Det är bara stekpannan som håller på att värmas upp för jag tänkte steka lite ägg….

Så nu är det fixat.

Igår hade jag en liten ta hand om mig dag. Var nämligen hos min Skåne-frisör Angelic Ericson som håller till i Eslöv och fixade håret. Jag hade inte gått till frisören på ca 1 1/2 år så håret var så slitet att jag inte kunde ha det utsläppt utan att det trasslade till sig på minuten. Jag ska ta lite foton så ni får se sen. På kvällen så hade jag en fotinpackning från Maybeauty.se 

maybeauty

Som jag längtat efter det. Vernissagen i Sthlm var välgörande för mycket men inte för mina fötter.

Fotot på mig och tavlan har Tony Kollberg tagit.


Så tacksam

Plosjo_001 Plosjo_010 fuckmeimfamous_jackpot fuckmeimfamous liten_kicken liten_solli litenvernissage Plosjo_025 Plosjo_027 Plosjo_029 Plosjo_033 Plosjo_042 Plosjo_047 Plosjo_053

Det här känns som en evighet sedan. Jag sitter ner och har möjlighet att titta på skärmen utan en större stress/press. Jag kan helt klart säga att de här sista veckorna har varit några av de mest hektiska i mitt liv. På vernissagedagen så kändes det som jag skulle trilla ihop flera gånger och jag hade kraftig hjärtklappning. Jag är först och främst tacksam för allt i min kropp som kämpat så tappert för att klara detta. Tack och lov så har det handlat om några av mina främsta passioner. Att ta hand om Lovelia och samtidigt hinna måla tavlor, skicka inbjudningar och planera inför resan upp till Stockholm. Jag känner mig så lycklig för de här möjligheterna och för att jag lyckades.

MEN! Jag skulle förmodligen INTE klara det utan alla de människor som ställt upp för mig/oss. Michel åkte som ni kanske vet iväg till Vegas först och precis samma vecka som vernissagen var så åkte han även till Tyskland (jobbresor). Kvar var jag Christoffer och Lovelia som fick försöka klara av alla sysslor tillsammans. Så ett stort tack till Christoffer som var helt underbar som busade med Lovelia, berättade sagor som fick mig att kikna av skratt och för han tog hand om Slice of Life innan avfärd och för att han var ett stort stöd resan upp till Sthlm, uppe i Sthlm samt på vägen hem. Tack till mina föräldrar som helhjärtat ställt upp på flera sätt! Tack till våra härliga grannar som lånade ut sin bil med släp till oss.

Jag är så tacksam för jag har så underbara vänner som prioriterade att träffa mig även om schemat var pressat. Jonna, Jessica, Ellen…

Tack till alla de som ställde upp under vernissagedagen. Peter & Olga som hjälpte mig även dagen då tavlorna hängdes upp. Olga som serverade hela kvällen, Erik Grönberg som hjälpte till med både det ena och det andra, Daniel som stod vakt. Tony Kollberg & Peter Ortvik som tog så fina foton under kvällen! Angelo som hjälpte till att städa dagen efter. Ni är helt otroliga!

Tack också till alla som kom! Jag hade aldrig kunnat ana vilket sug det skulle vara. Så många gamla så som nya bekantskaper som gjorde att mitt hjärta fick vingar.

Sen vill jag så klart ge underbara Birgitte Söndergaard den varmaste elogen för att hon är den hon är. För hon lät mig ställa ut i hennes målarlokal. Hon öppnade verkligen inte bara lokalen för mig utan sitt hjärta. Att jag nämner henne bland de sista beror inte på vilken roll hon har i det hela. Utan mer för att sätta en liten huvudsaklig punkt. För utan henne så hade ju kvällen inte blivit möjlig <3!

När jag sedan åkte hem med lättare vikt i bagaget/släpet och tyngre vikt av kärlek och tacksamhet inom mig så kände jag att tårarna rann för mina kinder. Jag vet knappt hur jag ska förklara hur mycket tacksamhet känner och hur jag ska visa det för de som förtjänar den. Jag känner mig så fylld av kärlek till er!

Så tack! Jag älskar mitt liv och människor runt omkring mig. Nu ska jag försöka sväva på de här molnen ett tag till.