23 to 70

posterkungen

 

 

En liten låt. Orkar inte riktigt skriva eftersom jag mest går och väntar på att bebisen ska bestämma sig för att komma ut.

 

Share
Sturevodka facebook

Jag har en del känsligt att berätta

posterkungen

extra_media_press_expressen

 

Är du orolig att jag ska berätta något känsligt om dig. Ja, då får du ju ta och införskaffa Expressens bilaga Extra som är ute nu. 

Nu finns förresten mina tavlor som plexiglastryck i begränsad upplaga. Det finns i lite olika storlekar. Det ger häftiga effekter att använda glastryck med mina klara färger. Kolla in hemsidan och läs mer:

http://www.xiko.se/

Share

En video på lite av mina tavlor med skön musik

 

God kväll önskar jag mina följare och alla andra som jag älskar som råkar läsa min blogg.

Jag tycker det är skönt att man oftast ändå kan uppdatera sig något om vad som händer i vänners liv genom bloggar, instagram och facebook stunder då jag inte har tid eller möjlighet att prata i telefon eller träffas.

Gjorde en liten video med några av mina tavlor. Älskar verkligen låten i bakgrunden. Den spelas som introlåt till True detective säsong 2. Även själva inledningen med bild till serien är fantastiskt. Oftast vill jag hoppa över introt men inte i det här fallet. Förr kollade jag aldrig på serier eller tv alls. Nu kan jag känna att det är skönt att avrunda kvällen med något avsnitt. Det blir som att unna sig lite varje kväll även om dagen varit stressig eller kämpig på något sätt.

Jag har sammandragningar lite då och då nu. Om någon dag så är jag i graviditetsvecka 38. Så om bebisen vill komma ut från det så är det fritt fram.

rapunzel_1024

Tavlan på bilden kallar jag för 24 karat. För tjejen är i guld och det är en hel del äkta 24 karats guld på tavlan.

Share

Inspirationsmapp

Jag har en inspirationsmapp på min dator. Där brukar jag samla allt från vackra foton som fungerar som målbilder, bilder som fungerar som inspiration till min konst och mysiga citat. Nedanför är ett litet urval från andra samlade bilder som jag kan njuta av att titta på. Ett bra tips även till er om ni nu inte redan har en sådan mapp det vill säga.

snacka

citat1

 

url-2 underwater6

Share

Mina drömmar avbröts

God morgon.

 

Klockan är nu halv sex på morgonen och jag har varit vaken i någon timme. Drömde trevliga drömmar så det var ju tråkigt att det avbröts. Har så himla ont i kroppen så jag vet inte hur jag ska ligga. Har testat att nästan sitta upp nu också eftersom det känns som bebisen är uppe i halsen så jag har svårt att andas.

Är i vecka 36 nu. Ska göra ett försök till att sova igen. Är ju fasligt trött.

Share

Min mamma ska vara mitt förlossningssällskap

10251889_703459333025501_6757980807961923126_n

 

God morgon följare och mina kära.

Ännu en vacker höstdag. Har nyss lämnat Lovelia på förskolan. Säger i och för sig alltid dagis men så ska det visst inte heta nu förtiden. Jag räknar dagarna tills det är dags att föda. Det går både fort och långsamt på samma gång. Jag är i alla fall snart i vecka 36. (ännu i vecka 35 alltså även om jag försöker skynda på processen). Lille bebben i magen är aktiv och brukar sparka och banka från alla håll. Ser ju lite läskigt ut när man ser magen rör sig flera centimeter utåt. Som om fötterna ska tränga igenom huden. I natt så drömde jag hela tiden om hur jag kliade på mitt graviditetsexem. Kliade extremt mycket i natt. Sen vaknade Lovelia tidigt eftersom vi ställt om klockan och hennes tider är ju inte lika flexibla som vi är.

Jag har i alla fall frågat min mamma om hon ville vara med på förlossningen. Förra gången var det min syster som var med mig. Inte helt oväntat så ville hon det. Skulle själv bli väldigt glad om Lovelia en dag skulle vilja ha med mig på sin förlossning. Från början ogillade jag tanken att min kille inte skulle följa med mig men jag har ändrat mig. Nu vill jag inte ha honom där. Han får helt enkelt sitta utanför och vänta så jag kan kämpa ifred med någon som uppskattar upplevelsen.

Har skrivit förlossningsbrevet och packat väskan. Skötsamt men kanske mest för jag är otålig ha ha. Längtar tills jag får träffa vårt andra mirakel. Det är sanslöst hur magist det är. Svårt att greppa att det formas ett liv inne i min kropp. Är så nyfiken på hur Lovelia ska reagera.

Nu ska jag måla! Ha en fin dag!

 

Share

Skriv under och hjälp till att försöka stoppa

God morgon alla söndagspigga och ni andra som läser senare. Sitter uppe och äter frukost med Lovelia som tittar på barnprogram.

Tänkte bara be er att skriva under för att stoppa bidragen till tjurfäktningar. Jag kan verkligen inte förstå att det fortfarande finns människor som kan roa sig med att se andra lida och dödas. Det känns så primitivt. Som att förflyttas till gladiatospelen där människor hurrade på när andra människor skadades och dödades. Så himla barbariskt och sjukt.

Här är i alla fall länken. Det är lite kort om tid så skynda på och försök att dra ditt strå till stacken.

http://www.djurensratt.se/engagera-dig/blixtaktioner/stoppa-eus-bidrag-till-tjurfaktning

Just frågan om jakt är ett intressant diskussionsämne. Personligen så förstår jag inte att man kan tycka att det är kul att döda ett liv, litet som stort. Skriver gärna mer om det senare men just nu så kramar Lovelia mig här så det är lite svårt att skriva. Vi får höras senare helt enkelt.

Share

Sommaren och tavlor

flawless_liten flawless_litenbild flawlessliten

 

God kväller.

Hoppas du mår toppen. Jag tar tillvara på dagarna innan det är dags för förlossningen (som jag är rädd för). Då passar jag på att måla på både beställningar som står i kö samt till kommande utställningar efter nya miraklet är fött.

Här är en av mina senaste tavlor. Har inte fast beslutat mig för namnet på tavlan men tänkte på ”Flawless”. Den är hela 200*80 cm och materialet är Liquitex artist level vilket är tids och ljuståligt. Dessutom så har jag mängder av äkta guld i tavlan som ni nog ser. Jag använder mig bara av material som är over the top för att kunderna ska kunna sig trygga med att resultatet varar så länge de lever och mer därtill.

Det är verkligen ”höstigt” nu. Vackert när solen skiner men om jag fått välja så hade det gärna fått vara sommar året om. Den här sommaren som varit har ju varit väldigt speciell. Förknippar sommarskåne med regn 2015 och sommarstockholm med solsken. Varje gång jag besökte Stockholm så sken solen och jag hade helt fantastiska besök där då jag fick träffa mina älskade vänner <3. Har haft en riktig berg och dalbana känslomässigt den här graviditeten. Kanske det som har utlöst att jag fått graviditetsexem. Jag som aldrig haft något liknande. Har i alla fall fått komma på några återbesök på sjukhuset för att se så utslagen inte skulle vara farliga för mig eller barnet. Så om någon får konstiga utslag så kan ni fråga mig lite för jag har lite tips nu. Titta efter antingen Pupp eller Papulös dermatit eftersom det kan påminna om varandra. Puppp är tydligen ofarligt för barn och mamma men Papulöst dermatit kan vara farligt för fostret. Det verkar i alla fall som jag har fått PUPPP. Så efter extrem klåda  i lite mer än en vecka så har jag äntligen fått salva som verkar lindra något. Känns som det är på rätt väg så jag känner mig inte orolig för det längre.

Jag längtar tills min ork har kommit tillbaka så jag kan promenera vanligt och inte som en pingvin.

Share

Naked and afraid

nakedandafraid

 

Jag har blivit lite besatt av Naked & Afraid. Så himla intressant att se hur de medverkande hanterar alla påfrestningar. Just de här två tittar jag på nu. Jag gillar dom båda.

Idag har jag målat på den stora tavlan som jag berättade om i förra inlägget. Tycker det är så otroligt att naket är så laddat för en del människor att en del kan få för sig att anmäla tavlor där jag målat kvinnokroppen på facebook. Det är fascinerande faktiskt. Tack och lov så har de som granskat mina bilder med mina tavlor varit vettiga so far och inte tagit bort något. Jag har hört att det måste vara någon bland mina vänner på facebook som anmäler bilder. Någon som vet om det stämmer?

 

Share

Bröst

brost

Här ser ni en del av en tavla som kommer vara 200*80 cm. Har än så länge målat ansiktet, brösten och händerna. Det är en helkroppsbild med en del detaljer som jag ser fram emot att måla. Sitter och äter frulle nu. Sov jättedåligt i natt på grund av klåda och sparkar från insidan. Hade dessutom tusen tankar som tvunget skulle snurra runt i skallen.

Ska väcka Lovelia snart för hon ska ju till dagis. Klockan är snart halv nio om man hör hur andra barnfamiljer har det så kan jag känna mig tacksam för hon inte vaknar vid fem. Hoppas nykomlingen också får en skön dyngsrytm. Min mamma berättade för mig att jag tydligen sov till elva från dess jag var liten bebis. Jag har alltså alltid föredragit sömn tidigt på morgonen.

Önskar en härlig dag!

Share