Nu börjar allt gå lite för långt!
Fick in massor tips igår att någon gjort en dejtingsite i mitt namn?
WTF lixom?
Visst är la skit soft om folk hittar varann och får knulla ![]()
Men finns ju andra namn att ta än att sno mitt.
Och sen marknadsföra som sidan vore min också.
Detta är verkligen hel sjukt!
Dyker upp nya saker med mitt namn varje dag.
Snart öppnar väll någon ”Jockibois gris-safari” också!
Vore ju kul om jag någon gång var med på något också!
Sen har dom snott mitt domän namn fast .com.
Sidan heter alltså Jockibois.com, Helt sick…

hahahah reggade mig, fanns ju några brudar på hemsidan… fan mer tjejer än vad som finns på jockiboi.se i alla fall
du får la fixa copyright eller något !
Du älskar de!
In och runka och skicka fanbilder!
Jag mådde så illa igår att jag inte orkade blogga! Och kände mig dessutom sjuk och tror jag hade feber!
http://maskulint.se/okategoriserat/bakisfunderingar/
Det finns inget du kan göra egentligen för dom får använda smeknamnet jockiboi hur mycket dom vill eftersom du inte ”äger” det!
LÄS MIN ANONYMA SEX BLOGG, OM VAD JAG GÖR OM DAGARNA OM HUR JAG MÅR, OM PRECIS ALLT!
FÖLJ MED I MIN VARDAG!
NI KOMMER VERKLIGEN INTE ÅNGRA ATT NI KIKADE IN OCH ATT NI KOMMER KOMMA IN VARJE DAG!
NI ÄR STUCK OM NI TAR ER EN TITT!
KYSS!
Asså smartskaft om nån vill gå in på din dumma blogg och kolla så kan dom ju inte det för du hat inte skrivit din blogg? Haha fyfan va ”smart” du är.
Snacka om att göra bort sig!
Anonym: Klicka på namnet ”anonym sexblogg” som är en länk så kommer du till bloggen..
Den där sidan har funnits i månader…. Inte sett den förens nu ?
Kommer ihåg att det var en länk till sidan på nån sida om dig.
o har för mig det fanns länkar även till andra jockiboi sidor, men kan fan inte minnas vart jag sett det….
Du får väl ta o ”regga” ditt varumärke (namn) så kan du tvinga alla andra att ta bort diverse sidor som man förknippar med dig o även kunna kräva skadestånd.
men så har dom lagt ner sidan nu bara för du blogga om den lool
Nej, sidan funkar!
Kanske du som gjort den trots allt eftersom du länkar
blev du medlem? heter du pants & jag?
Hej jockiboi. Emailen är till en gammal kompis till mig, men kommer ändå svara om du skickar till mig. Hihi.
Jag är 15 år, just nu bor jag i Tyskland. Men om fem år kommer jag hem, kanske 4. Och då kanske du kan vänta på mig och så kanske vi kan knulla?
Hoppas du väntar på mig då. Okej, kanske 3 om du har tur.
Jag vill att du knullar av mig. Sen vill jag suga av dig och vill att du ska slicka min fina Fitta. Så vänta på mig SNÄLLA. Älskade Jocki. Bli inte ihop med någon eller någon som vill ha trekant så kan JAAAAG vara med liksom.
Kommer längta till den dagen Jockiboi.
Är du oskuld?
Sök hjälp!
Haha satsa ist! As snygga tjejer och killar vafan
du är fabulös!!! det här är en annan najs blogg om kukar :
http://hccock.blogspot.se/?zx=16cf616e94632bb2
Det är inte ens ett svenskt företag bakom hemsidan.
Deras kundtjänst kan bara svara på engelska, spanska, franska, italienska & portugisiska
jockibois.com hemsida och tjänsten sköts av Caerus AG, ett företag registrerat under Schweizisk lag i Schweiz. Huvudkontoret finns beläget på Lauriedstrasse 1, CH-6300, Zug, Switzerland
Företaget har funnits 2008-2012.
Deras användar vilkor för jockibois.com är skrivna 2010-05-17, så den sidan lär ju ha funnits några år!
6.1 jockibois.com hemsida, dess utseende och mjukvara som används i förbindelse med tjänsten är exklusiv egendom av Dating Factory.
6.2 Innehåll och information som presenteras till dig genom jockibois.com hemsida är skyddat av copyright, trademark, servicemark, patent eller andra patentrelaterade rättigheter.
Den sidan lär du nog aldrig kunna få bort. De verkar ha ”deras” varumärke skyddat.
Du kanske skulle varit smart och reggat alla domäner.
Haha, klart det e han som har gjort sidan.. fattar ju vem som helst
Bara kontakta dom här så åker sidan ner. Varför ska folk tjäna pengar på ditt namn!!!
http://datingfactory.com/contact/
Mina tankar, läs det eller skit i det..
Det är öppet för alla..
http://maskulint.se/okategoriserat/mina-tankar/
Haha vem som helst kan göra en sån sajt på http://www.datingfactory.xxx
Så länge namnet inte är skyddat av copyright är det ingen fara för den som äger sajten.
Lätt att få ligg där?
Fick ragg direkt, skar träffa honom ikväll.
Jättelätt!
inte ba du om kallas jockiboi, känner en som varit kallad det sen 91 vi gick i ettan..
Du får väl heta Jocke Boy istället
http://mvt.se/kulturnoje/ovriga/tv/1.887760-vadstenason-i-dokusapa
Gomorron J. Har du äntligen vaknat upp ur dimman av alkoholrus. Den sidan har funnits länge.
hahaha sjukt
dom som staratde sidan tyckte det var ett passande namn eftersom du är känd för att knulla mycket
Registered through: GoDaddy.com, LLC (http://www.godaddy.com)
Domain Name: JOCKIBOIS.COM
Där har du lite Info om vilka som äger sidan
Tack för den Jocki. Det blev kvällsdejt direkt på den sajten
haha den här sidan passar perfekt, för er kåta jävlar!
Fick kontakt med tjejer på stört. Har redan två ”slyndejter” kommande helg.
http://www.jockibois.net är lika bra den, bara en massa gratis porrfilmer
skickade ett mail t dom och fråga vrf dom hade gjort en sida i ditt namn
Ehm, det är inte det enda… dom har även gjort en porrsida i ditt namn. http://www.jockibois.net/
hahahaha made my day, framförallt att de gjort både sexsajt och porrsida av ditt namn. Du måste ha gjort någon riktigt irriterad!
Det fina är att porrsajten är en av dom bästa man kan hitta och att sexdejtingsajten funkar kanonbra!
Tänk vad cash Jockiboi kunnat tjäna på att ha dom sajterna själv om det nu inte är han som äger dom förståss!
http://badoo.com/sv/0281615044/
http://www.jockibois.net/