Tävling: Vinn BOSCH Mum5 vaniljvit hushållshjälp värde ca 3600 SEK

mum5Sugen på att vinna denna lyxiga hushållsapparat?Tävlingen avslutas 13 april 2014. Tävlingen hittar du här: http://blogg.alltforforaldrar.se/emmalous/2014/03/12/tavling-vinn-bosch-mum5-vaniljvit-hushallshjalp-varde-ca-3600-sek/

Share
Sturevodka facebook FÖLJ XO2U PÅ MONDOBLOG!

Baboom :D

Hej svejs fina bloggläsare – nu har jag nyheter för er minsann. Läget är såhär att jag har grunnat på detta länge nu, men inte hittat riktigt rätt. Ja, jag ska byta bloggportal. Hela denna blogg är flyttad – med dess inlägg, bilder och kategorier. Allt på nya portalen är defintivt inte färdigt, men nu vet ni i alla fall läget. Varför jag flyttar beror på flera faktorer och dessa tar jag inte här.

Min nya bloggadress är:

http://blogg.alltforforaldrar.se/emmalous/

Share

Resa med familjen

image

Käkar lunch och funderar… Har lust att verkligen hitta på massor med familjen nu i år, i resväg vill säga. High Chaparal, utomlands (var då?), skidresa – och så landstället såklart. Inga kryssningar mer för i år är en sak som är säkert. Ser kostar mer än vad det är bärt många gånger. I sådana fall ska man ta en längre kryss än bara 23-timmars – och hitta på något där i land.

Vad gör du med dina barn i år?

Share

Hungrig som attan

image

Middagsdags här hemma snart :-) Har marinerat kycklingben á la italiano och så grönsaker och lök till, ugnsbakat. Blir nog pasta till, i tomatsås? Gräddig tomatsås kanske?

Share

Åka sig lite skidor

image

Sådär så, nu är vi på väg till Romme med jobbet. Packade iordbing allt igår så jag har en macka och oboy här intill mig i skrivande stund. Gjorde en pastasallad också, med fläskytterfilé och annat gott.

Share

Emma-Lous olika jobb-outfits

WP_20140221_15_33_03_ProKontorsråtta 9-17, ledare 18-23:15. Ser lite trött ut på bilderna och så var även fallet. Dessa togs i fredags – och jag arbetar ju mån-fre samt vissa söndagar. Brukar vara rätt mör om fredagar, arbetar ju inte bara dagtid under veckan utan även kvällstid…

Share

Jobb, jobb, jobb!

Jobbat klart för denna vecka då! Ny dag imorgon och en hel arbetsvecka på det – me like! Blir en hel del intressant som sker nu i veckan, jobbmässigt alltså. :-)

Annars så har jag idag innan jobbet handlat hem massor av mat. I Flemingsberg såklart, Pulsen it is. Hade knappt något kött där hemma så tyckte att det var dags att handla hem lite granna. Bad maken att marinera kycklinglår och fläskytterfilé medan jag var på jobb, men han har tydligen tillagat dessa i ugn redan. Jag som tänkte tillaga en av maträtterna imorgon, men nu är det ju klart så, varför inte liksom, hehe.

Share

Mums!

image

Simpel lunch denna söndag å snart bär det av till jobb.

Share

Lyxfrukost med Florida grapefrukt

image

Härlig söndag vi har haft här hemma! Fick ett otroligt fint bud hem i fredags kväll då jag jobbade. Maken tog emot budet som innehöll bland annat grapefrukt, knäckebröd, färska frukter och bär, yoghurt, rökt skinka, marmelad m.m.

Så lyxigt! Barnen hade dock redan hunnit äta en del av eftersom jag jobbade på fredagen, hehe.

image

NKs citrusblandning – ett svart te med friska toner av grape, citron och apelsin.

image

Smoothie gjord av fåryoghurt, grapefrukt, blåbär, kiwi, avokado och granatäpple.

Share

Myskväll med barnen

Hallå där! Min enda lediga dag denna vecka, puh! Det känns verkligen att man jobbar på såhär och håller på med körkortet. Räknade faktiskt ut igår att jag jobbar cirka 60 timmar i veckan! Och då har jag ju barnen och hemmet att ta reda på också – hua!

Idag har jag bara tagit det lugnt. Softat här hemma och bara varit. Äldsta sonen hade två klasskamrater över på besök, vilket var väldigt trevligt! Så vi har lekt, ätit mat och spelat Mario Kart.

Sönerna fick tydligen vara uppe sent igår när jag jobbade så de sover inte än, klockan 22 slagen. Fast det är helg så det är lugnt, så nu kollar vi på film här i vardagsrummet, Ett monster i Paris närmare bestämt. Vi alla har myskläder på oss – jag med mjukisbrallor och linne, barnen med pyjamas. Och så ligger vi under sköna filtar och kollar på film. Riktigt mysigt faktiskt.

image

image

Mina pärlor! De har så fina pyjamas – Bartman! Köpte dem när jag var i London :-)

Share